Qui som?

AUDITORS GIRONA, SL és una firma d’auditoria i consultoria constituïda per a professionals experimentats i que ofereix diferents serveis als seus clients a través d'un tracte de proximitat i personalitzat. Comptem amb dues oficines ubicades a Girona i Figueres.

Disposem d’un equip de professionals altament qualificats, que són l’essència de la nostra organització. Un grup humà completament compromès amb la formació continuada i el reciclatge constant i adequat, permetent així donar resposta a tot tipus de necessitats del client. Garantim i prenem la màxima responsabilitat amb tots els nostres encàrrecs professionals, a través de la lleialtat als nostres valors professionals i del compromís del treball.

La nostra filosofia de treball

Més confiança i més qualitat. Mantenim un ferri compromís en defensar aquests valors i creiem en oferir als nostres clients un servei que superi les seves expectatives.

Les relacions amb els nostres clients es basen en el respecte mutu i en la col·laboració. Aprofundirem en el seu negoci per arribar a entendre qui són, quines són les seves necessitats i què els motiva. Farem una anàlisi global dels mercats en què operen i la normativa i les pràctiques que els afecten directament. Així podrem identificar les oportunitats i els desafiaments abans que es presentin.

Tant si el seu negoci és una petita fundació o una multinacional, sempre podrà confiar en els anàlisis més actuals realitzats pels nostres professionals.